‘A hospital that does not feel like a hospital’

With themed floors, a conservatory, rooms with views, sunlight, fresh air and so much more,  the Evelina London Children’s Hospital was designed around the needs of children and their families.  

It’s a seven-storey glass-fronted building, featuring a four-storey conservatory and dramatic views of Lambeth Palace and Archbishop’s Park.

Evelina seen from the outsideInpatients are on the upper levels of the building, so children staying in hospital enjoy the best views.  They also overlook the conservatory, the social heart of the building, housing a gallery and performance space and the hospital school.

The conservatory is enclosed to provide maximum daylight but naturally ventilated so fresh air fills the building.

For more information visit the Evelina London home page